skrotpræmie
Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.
Det er nemt og det er gratis. Udfyld alle felter

Mærke:

Model :

Vælg Nummerpladetype
Private pladerPapegøje pladerGule plader

Årgang

Reg. nr. :

Post. nr. :

By :

Telefon nr. :

E-mail :

Andre oplysninger :

Skrotpræmie 2017 og Afhentning af skrotbil.

Skrotpræmie 2017 vi afhenter naturligvis din brugtbil til den aftalte tid. Vi ved fra erfaring hvor meget det betyder for vores kunder, at kunne få afhentet hvor det passer kunden, samt bekvemmeligheden af at få pengene i hånden kontant, overført til kontoen eller mobilPay med det samme.

 

 

Har du spørgsmål vedrørende skrotpræmie eller skrotbil?

Du er altid velkommen til at ringe til vores medarbejder og få gratis hjælp. Telefon 29 77 88 73 (Åbent alle dage 8:30 – 19:00) eller send e-mail til info@danautoskrot.dk eller bare udfyld formularen til venstre. Det er nemt og det er gratis.

 

 

 

Vi afhenter gamle biler eller brugtbiler i hele Danmark og udbetaler høj pris for skrotbiler. Den eneste du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen eller ringe til os 29778873. Vi kontakter dig umiddelbart efter med et uforpligtende tilbud. Vi betaler samme dag, som du accepterer tilbuddet. Vi benytter både Mobilepay, straks kontooverførsel og KONTANT afregning. Det betyder altså, at du kan stå med 100.000 kroner kontant samme dag, afhængigt af hvad det er for en bil, som du vælger at skrotte.

 

 

Når du har accepteret vores tilbud, betaler vi dig samme dag for din skrotbil og henter den på den adresse, du angiver. Vi sørger for al praktisk arbejde, at afmelde dine nummerplader, så du kan få penge retur fra forsikring og vægtafgift.

 

 

skrotpræmie

 

Miljø venligt skrotning af bilen.

 

bilskrot

 

Oftest kan det bedre betale sig at skrotte bilen fremfor at sælge bilen. Al gældende lov og miljø massige regler bliver naturligvis overholdt ved ophugning af skrotbilen. Selve demonteringen af skrotbilen, samt aftapningen af alle skadelige væsker foretages på en ansvarlig og lovmæssig korrekt måde.

Det praktiske ved skrotpræmie.

Vigtig!!!

Reglen er, at en skrotningsattest skal underskrives af den sidst registrerede ejer.
Er bilejeren død, kan arving eller bo-bestyrer underskrive og udfylde skrotningsattesten, såfremt de kan fremlægger en attest.

I tilfældet af alvorlig sygdom. Kan nærmeste pårørende godt underskrive samt vedlægge en erklæring om, at den sidst registrerede ejer ikke er i stand til at tage stilling til skrotningen af bilen samt underskrive skrotningsattesten.

 

skrotbil

 

Sådan ser en Skrotattest ud.

 

Fuldmagt ved skrotbil præmie.

Den registrerede ejer af bilen, kan give fuldmagt til en, til at indlevere sin brugte bil til skrotning og i den forbindelse lade vedkommende underskrive attesten.