Billede - Certificeret autoophug i København. Dan Auto ApS

Certificeret autoophug i København. Dan Auto ApS

 

Autoophug i København – Kom af med skrottet og få din præmie

Står din skrotbil og samler rust i garagen, og har du længe overvejet at få den skrottet? Der er flere fordele ved at opsøge Dan Auto ApS – din professionelle certificeret autoophugger på Sjælland, ja ikke bare på Sjælland men autoophug forskellige steder i Denmark. Ikke alene dækker vi hele Sjælland, men også dækker vi Fyn og Jylland, vi kommer gerne ud på din adresse og henter din skrotbil uanset hvor den befinder sig. Hos Dan Auto ApS er vi både en miljøgodkendt og erfaren autoophugger med lokation i København, der genanvender så meget af de ophuggede dele som muligt, så vi også sparer på miljøet.

Skrot din bil med god samvittighed – Autoophugger Sjælland, Fyn og Jylland

Hvis din bil stadig er funktionel og velkørende, kan det gøre lidt ondt at få sagt endeligt farvel til en tro gamle følgesvend, så du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at vende, hvorvidt din bil er klar til skrot eller ej. Langt de fleste autoophug, som vi foretager her i København, er dog af biler, som det ikke længere kan betale sig at syne. Vi tager også meget gerne imod totalskadede biler. Hvis du vil have en pris på dit bilskrot, så giver vi dig prisen ubeset og over telefonen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på +4529778873, så giver vi dig en pris uden at syne bilen.

Autoophug i København, Denmark – Det kan betale sig

Hvis du er på udkig efter en dygtig og rutineret autoophugger i Danmark, er der et par ting, som er gode at have i baghovedet. Først og fremmest skal du have det optimale ud af dit bilskrot – så du bør finde den autoophugger, som kan give dig den højeste skrotpræmie for din gamle bil. Hos Dan Auto ApS giver vi nogle af landets højeste skrotpræmier, og vi kommer ovenikøbet og henter skrottet på din adresse, så du ikke skal tænke på det. Herudover afmelder vi også gerne din nummerplade hos SKAT.

Få en snak med en af vores faglige medarbejdere om din udtjente bil, så får du et tilbud fra vores autoophugger på Sjælland, Fyn og i Jylland. Du kan ringe på Tel. +45 29 77 88 73. Vi er tilgængelige alle ugens dage.

Kontakt os for et tilbud

Vælg nummerplade type

Samtykke