Skrotpræmie
Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.
Det er nemt og det er gratis. Udfyld alle felter

Mærke:

Model :

Vælg Nummerpladetype
Private pladerPapegøje pladerGule plader

Årgang

Reg. nr. :

Post. nr. :

By :

Telefon nr. :

E-mail :

Andre oplysninger :

Brugtbil – Afhentning af brugtbil.

Brugtbil – Vi afhenter naturligvis din brugt bil til den aftalte tid. Vi ved fra erfaring hvor meget det betyder for vores kunder, at kunne få afhentet hvor det passer kunden, samt bekvemmeligheden af at få pengene i hånden kontant, overført til kontoen eller mobilPay med det samme. Vi afhenter gamle biler eller brugtbiler i hele Danmark.

 

opkøb af brugtbil

Ring til os vi køber alle slags biler 29778873

 

Det praktiske ved salg af brugtbil.

Skal du sælge din brugtbil, er det vigtigt, at du medbringer den originale registreringsafgift, så du kan dokumentere, at du ejer bilen. Det er ganske risikofrit at sælge en Brugtbil eller skrotbil, hvis du handler med en pålidelig virksomhed.

Vi tager os af alt det praktiske vedr. udbetaling af din skrotpræmie bil ved opkøb af Brugt Bil. Vi afmelder din bil hos Skat, samt sørger for at bilens nummerplader gives retur. Vi kræver at se registreringsattest før vi kan udbetale skrotpræmien. Vi prøver at udbetale de bedste skrotpriser bil.

Vores mål er, at det skal være så nemt og smertefrit for dig som muligt, at få udbetalt din præmie for din skrotbil. Vi er vant til glade og tilfredse kunder, og du vil sætte pris på at vide, at du handler med et ansvarligt firma.

Opkøb af Brugtbil – Vi køber alle slags biler, uanset stand, ofte køber vi biler ubeset. Vores erfarne medarbejdere kan give dig en pris med det samme i telefonen, og kan samtidig aftale alt det praktiske med dig.

Afmelding af plader.

Vælger du selv at afmelde bilen, efter den er afleveret til os Skal du aflevere nummerpladerne hos SKAT eller hos den nærmeste synshallen.

Råd og vejledning.

Danauto ApS er et firma der arbejder dagligt med opkøb af alle slags biler.

Brugtbil Personbiler Varebiler, 4X4, Skadede biler. Vi har opstillet nogle gode råd til dig, som du kan følge for at du kan beskytte dig imod uheldige og unødvendige omkostninger.

Sørg for at få din bil skrottet hos et firma der har et gyldigt CVR nr.

Du kan slå deres cvr  nummer op på  www.cvr.dk for at se efter om det er gyldigt.

Sørg for for at få din bil skrottet hos et firma der har en fysisk adresse. Hvis der er problemer så har du en adresse at henvende dig til.

Sørg for for at få et kvittering/faktura/slutseddel  eller evt tag et billede af kvittering med din smart phone. Få en kopi eller få den tilsendt med mail, så er du sikker på at den ikke bliver væk.

Aftal hvornår nummerpladerne skal afmeldes. Og når den aftalte dag kommer så gå ind på nummerpladetjek eller SKAT og se efter om det aftalte er overholdt.

Hvis du hellere vil afmelde dine nummerplader selv, så kan vi hjælpe med at skrue dem af .Tage dem med og går hen til det nærmeste synshal eller SKAT og får dem afmeldt.

Gå ikke kun efter den højeste pris for din brugt bil, husk også din sikkerhed. Det kan løbe op i mange tusinde kroner hvis dine nummerplader køre rundt, bare i bøder eller lignende, og det er i sidste ende dig der har ansvar for det.

Bøde.

Få fakturaen med dig med hjem. Tjek om de oplysninger der står på passer i virkligheden. Tjek cvr nr i cvr register på www.cvr.dk.
Se om der er sammenhæng mellem den der køber bilen og dem der ejer det virksomhed der står på fakturaen. Se om dato er sæt korakt ind og mm.

Med fakturaen kan du slippe for bøde, afmelde bilen og mm.

Undgå Bøder

Få kontanter for din brugte bil og Undgå bøder.

skrotbil  Brøndby, Skrotbil Glostrup, Skrotpræmie Gentofte, Skrotbil Albertslund. Skrotbil Taastrup, Skrotbil Ballerup, Skrotbil Hvidovre, Skrotbil Rødovre. Skrotbil Vanløse, Skrotpræmie Hellerup, Skrotbil Skovlunde, Skrotbil Nørrebro, Skrotbil østerbro, Skrotbil Herlev, Skrotbil Gentofte. Skrotbil Hellerup, Skrotpræmie Taastrup, Skrotbil Rødovre, Skrotpræmie Hvidovre, Skrotbil Vanløse, Skrotpræmie Rødovre.
Skrotbil Skovlunde, Skrotpræmie Vanløse, Skrotbil Nørrebro, Skrotpræmie Skovlunde. Skrotbil Østerbro, Skrotpræmie Nørrebro, Skrotbil Herlev, Skrotpræmie Østerbro, Skrotbil Gentofte. Skrotbil Hellerup Skrotbil København, Skrotpræmie Herlev, Skrotbil Sjælland, Skrotbil Valby, Skrotbil Amager. Skrotbil Frederiksberg, Skrot bil pris Skrotbil København, Skrotpræmie København, Skrotbil Sjælland, Skrotpræmie Valby, Skrotbil Valby, Skrotpræmie Sjælland. Skrotbil Amager, Skrotpræmie Frederiksberg, Skrotbil Frederiksberg. Skrotpræmie Amager, Skrotbil Brøndby, Skrotpræmie Brøndby. Skrotbil Glostrup, Skrotbil Albertslund, Skrotpræmie Glostrup, Skrotbil Taastrup. Skrotpræmie Albertslund, Skrotbil Ballerup, Skrotpræmie Ballerup, Skrotbil Hvidovre.