Billede - Sælg din bil hos Dan Auto ApS det er nemt, hurtigt og effektivt

Sælg din bil hos Dan Auto ApS det er nemt, hurtigt og effektivt

 

Sælg brugt bil – Vi afhenter på din adresse

Brugtbiler købes! Hos Dan Auto ApS opkøber vi alle typer brugtbiler, som egentlig bare står og optager plads, som du kunne have brugt til så meget andet. Vi tilbyder ovenikøbet at afhente din bil på et aftalt tidspunkt, nemt og bekvemt for dig. Har du en bil til skrot et sted i hele Denmark? så henter vi efter aftale. Når vi afhenter din bil til skrot, kan du vælge at få pengene i hånden, via kontooverførsel eller MobilPay. Vi afhenter i hele Danmark (Sjælland, Fyn og Jylland) og afregner med dig på dagen. Det er nemt hurtigt og effektivt.

Det praktiske – Bil til skrot – Sælg brugt bil

Når vi afhenter din bil til skrot, er det vigtigt, du har køretøjets originale registreringsattest, så du kan dokumentere, at du er bilens faktiske ejer. Vi tager os af resten af alt det praktiske, når du sælger din brugte bil. Vi afmelder din bil hos SKAT og sørger for, at bilens nummerplade gives retur. Umiddelbart efter udbetaler vi din skrotpræmie, og vi har ry for at give den bedste skrotpris på din bil – så er det sagt.

Vores mål er, at det skal være så nemt og smertefrit for dig som muligt at få din skrotbils præmie udbetalt. Hos Dan Auto ApS er vi vant til glade og tilfredse kunder. Alle slags skrotbiler købes, uanset stand, og ofte også ubeset. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere på Tel. +45 29 77 88 73, som kan give dig en pris med det samme i telefonen.

Afmelding af plader ved salg af brugt bil

Ønsker du at afmelde bilens plader ved afhentning? Så skal du huske at aflevere nummerpladerne hos SKAT eller ved den nærmeste synshal. Ellers husk, vi gør gerne det hele for dig. Når vi kører din bil til skrot, er alle led i processen efter alle de lovgivende krav. Herudover foregår alle autoophug på mest miljørigtige vis, så klimaet bliver i processen skønnet.

Skrotbiler opkøbes – Få et tilbud allerede i dag

Sælg en brugt bil og få en god pris allerede i dag! Hos Dan Auto ApS har vi nogle af Danmarks højeste skrotpræmier. Få en snak med en af vores medarbejdere i dag og få oplyst din skrotpræmie – ubeset! Du kan ringe til os alle ugens dage på Tel. +45 29 77 88 73

Vi glæder os til at høre fra dig.

Billede - Skrotbiler opkøbes – Få et tilbud allerede i dag

Kontakt os for et tilbud

Vælg nummerplade type

Samtykke