Skrotbiler
Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.
Det er nemt og det er gratis. Udfyld alle felter

Mærke:

Model :

Vælg Nummerpladetype
Private pladerPapegøje pladerGule plader

Årgang

Reg. nr. :

Post. nr. :

By :

Telefon nr. :

E-mail :

Andre oplysninger :

Har du en bil, der er tjenlig til ophugning, kan du sikre dig Danmarks højeste skrotpræmie hos os.

 

Skrotbiler – Vi køber alle slags biler. – Ring 29 77 88 73 eller udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din skrotbil. Det er nemt og det er gratis.

 

 

Har du spørgsmål vedrørende skrotbil eller skrotpræmie?

Du er altid velkommen til at ringe til vores medarbejder og få gratis hjælp. Telefon 29 77 88 73 (Åbent alle dage 8:30 – 19:00) eller send e-mail til info@danautoskrot.dk eller bare udfyld formularen til venstre. Det er nemt og det er gratis.

 

 

Vi modtager alle slags biler:

Personbiler,
Varebiler,
Skadede og defekte biler,
4×4-hjuls,
Uden afgift,
ATV’er
Leasingbiler
Motorcykler mv.

 

Skrotbiler København Sjælland købes.

 

Skrotbil København, Skrotbil Sjælland. Har du en bil der bare står stille i garagen eller på parkeringspladsen? I stedet for bare, at lade den stå, hvilket koster dig unødvendige penge (vægtafgift og forsikring), så er din skrotbil eller bare brugt bil penge værd. Når vi skriver ”skrotbil købes”, så mener vi det også.

 

Vi køber din skrotbil i København og på hele Sjælland, uanset stand, mærke og model. Kontakt os allerede i dag for at skrotte din bil. Vi giver en prisvurdering af din brugtbil eller skrotbil over telefonen og afhenter den hos dig på din adresse, for det meste på Sjælland gøre vi det gratis. Vi afmelder din bil også gratis som en ekstra service for dig.

 

 

skrotbiler

Skrotbiler købes

 

Når vi afhenter skrotbiler hovedsted, betaler vi Høj skrotpræmie, over 10.000 biler har vi skrottet. Vi afmelder din bil hos SKAT, for dig helt GRATIS, hvis du vælger at skrotte din skrotbil hos os.

DanAutoSkrot sørger for at gøre det så let som muligt for alle at komme af med deres gamle skrotbil. Der er mulighed for at hente mange penge ved at komme af med skrotbiler.

Skrot din bil og tjen penge på det. Når vi skal vurdere din brugtbil – skrotbil over telefonen, så vil vi gerne vide så meget som muligt om den. Hvis du kontakter os gennem formularen prøv at beskrive den for os så vi kan udregne den bedste pris for dig. Vi stræber os for at gøre det så nemt for dig som muligt !

 

I er velkommen til at kontakte en af vores medarbejder for mere information 29778873 de står klar til at besvare jeres spørgsmål, I er velkommen til at skrive mail til os også info@danautoskrot.dk.

I forpligter jer ikke til noget som helst, tilbud på jeres brugtbil eller skrotbil er uforpligtende.