Billede - Vi køber alle slags brugtbiler i København og på hele Sjælland

Vi køber alle slags brugtbiler i København og på hele Sjælland

 

Kom af med din skrotbil i KBH – Dan Auto ApS

Dan Auto ApS er et professionelt og miljøvenligt autoophug med beliggenhed i København. Vi servicerer hele Denmark med at tage imod skrotbiler og brugte biler, som vi også tilbyder at afhente privat på din adresse. Så sparer du besværet og tiden med at komme af med din udtjente bil. Når du vælger at sende din skrotbil til KBH, skal du selvfølgelig også være opmærksom på den skrotpræmie, som medfølger. Hos Dan Auto ApS køber vi alle slags brugtbiler og giver vi nogle af landets højeste skrotpræmier, som vi gerne oplyser dig om over telefonen. Vores tilbud er uforpligtende, så du kan afsøge markedet i ro og mag inden, du beslutter dig.

Vi afhenter dit bilskrot i København og på resten af landet (Sjælland, Fyn og Jylland). Ring og få et uforpligtende tilbud på Tel. +45 29 77 88 73. Vi giver gerne et tilbud uden at have beset bilen.

En fair og miljørigtig autoophugger – Bilskrot København, hele Denmark

 

Når vi modtager bilskrot i København, sørger vi for, at autoophugget foregår på bæredygtig vis. Alle processer er efter de lovgivende krav, og vi genbruger så mange af bilens dele som muligt, så det kun er et minimum af bilen, der rent faktisk bliver kasseret. Herudover gør vi overleveringen af dit bilskrot til København så nem og overskuelig for dig som overhovedet muligt. Når vi afhenter din bil på din adresse, tilbyder vi i samme ombæring at afmelde din nummerplade hos SKAT, så du ikke kommer til forsat at betale vægtafgift på din skrottede bil.

 

Kontakt Dan Auto ApS – Skrotbil KBH

 

Hos Dan Auto ApS har vi en faglig medarbejder, der står klar til at rådgive dig omkring din skrotbil. Du kan ringe til os alle ugens dage på Tel. +45 29 77 88 73. Hvis du vil have en pris på din skrotpræmie over telefonen uden, at vi beser bilen, så kan vi også sagtens give dig et uforpligtende tilbud over telefonen, som du kan overveje. Og husk! Vi kommer gerne og afhenter din skrotbil på din adresse på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi glæder os til at give dig et godt tilbud.

Kontakt os for et tilbud

Vælg nummerplade type

Samtykke