Få prisen på din skrot præmie 2019 – Vi afhenter din skrotbil

 

Står du med en skrotbil på Sjælland, og ønsker du at modtage Danmarks højeste skrotpræmie 2019? Hos Dan Auto ApS tilbyder vi at afhente din bil, uanset hvor du er bosiddende på Sjælland. Vi ved af erfaring, hvor meget det betyder for vores kunder, at de kan komme af med deres bilskrot nemt og bekvemt. Samtidig tilbyder vi at betale din skrotpræmie 2019 kontant, via kontooverførsel eller via MobilPay med det samme.

 

Kontakt os og få hjælp med din skrotbil – Vi svarer på dagen

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere og få et gratis og uforpligtende tilbud på din skrotpræmie. Du kan ringe på +4529778873, sende en mail på [wsb_mail] eller blot udfylde formularen her på siden. Du kan få personlig og telefonisk hjælp alle dage mellem 08:30 – 19:00.

Hos Dan Auto ApS afhenter vi biler, der på den ene eller anden måde har udtjent deres værnepligt. Vi udbetaler høje skrotpræmier for alle typer biler på hele Sjælland. Når du oplyser om detaljerne omkring din skrotbil, vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud. Hvis du accepterer et af vores uforpligtende tilbud, sørger vi for afregning samme dag. Vi overfører både via konto, MobilePay eller du kan få en god portion kontanter direkte i hånden alt efter, hvad det er for en skrotbil, du vil af med. Derudover sørger vi for afmelding af dine nummerplader, så du også får forsikringspenge og vægtafgift retur.

Får Danmarks højeste skrot præmie i 2019 allerede i dag!

Miljøvenlig skrotning af bilen – Skrotpræmie 2018 i København

Ofte kan det bedre betale sig at skrotte bilen fremfor at sælge. Dan Auto ApS overholder alle lov- og miljømæssige regler, når vi ophugger din skrotbil. Selve demonteringen af skrotbilen samt aftapningen af alle skadelige væsker udføres på både ansvarlig og miljørigtig vis.

 

Få et uforpligtende tilbud – Højeste skrotpræmie i København

Du er altid velkommen til at kontakte Dan Auto ApS, hvis du ønsker at høre mere om vores skrotpræmie i 2019. Vi afhenter biler på hele Sjælland og afhenter og afregner på din adresse, hvis du selvfølgelig synes, vores tilbud er fornuftigt. Vi glæder os til at hjælpe dig af med din skrotbil.

Ring og hør mere på +4529778873.

Kontakt os for et tilbud

Vælg nummerplade type

Samtykke