Skrotbiler i København og på hele Sjælland – Få Danmarks højeste skrotpræmie

 

Rundt omkring i landet står der skrotbiler i garager og samler støv. Her står de egentlig bare og forfalder uden, at du som bilejer nødvendigvis ved, at der kan være masser af gevinst at hente på din gamle skrotbil. Din gamle skrotbil i København, eller andre steder på Sjælland, kan nemlig være gode penge værd. Når vi skriver skrotbil købes, så mener vi det nemlig også! Læs med her på siden og bliv klogere på hvordan, vi håndterer skrotbiler i København og på resten af Sjælland.

 

Høj service og høje skrotpræmier – Skrotbiler i København og på Sjælland købes

Vi opkøber din skrotbil uanset stand, mærke og model. Hvis du har tanker om at skrotte din bil, er du altid velkommen til at kontakte en af vores faglige medarbejdere, som gerne giver dig en prisvurdering på din skrotbil over telefonen. Herudover tilbyder vi at afhente din skrotbil kvit og frit på din adresse, uanset hvor din bopæl er på Sjælland. Vi afmelder også din bils registrering hos SKAT, så du ikke skal tænke på det.

Dan Auto ApS tager imod alle typer skrotbiler i København. Du kan ringe og få en pris på din skrotbil over telefonen allerede i dag. Ring på +4529778873, vi svarer også i weekenden.

Stor erfaring – Dan Auto ApS har skrottet over 10.000 biler

Dan Auto ApS har med tiden skrottet langt over 10.000 biler på vores autoophug i København. Alle vores procedurer på vores autoophug er efter gældende lovgivning, og vi varetager altid en skrotning med miljøet for øje. Vi skrotter aldrig en bil uden, at vi genbruger langt det meste af bilens dele.

Ønsker du et tilbud på dit bilskrot i København eller på Sjælland? Ring til os på +4529778873, så får du din pris med det samme.

Kontakt os for et tilbud

Vælg nummerplade type

Samtykke