skrotpræmie
Udfyld formularen her og vi vender hurtig tilbage

Mærke:

Model :

Vælg Nummerpladetype
Private pladerPapegøje pladerGule plader

Årgang

Reg. nr. :

Post. nr. :

By :

Telefon nr. :

E-mail :

Andre oplysninger :

Skrotpræmie – Afhentning af skrotbil.

Skrotpræmie bil. Vi afhenter naturligvis din brugtbil til den aftalte tid. Vi ved fra erfaring hvor meget det betyder for vores kunder, at kunne få afhentet hvor det passer kunden, samt bekvemmeligheden af at få pengene i hånden kontant, overført til kontoen eller mobilPay med det samme. Vi afhenter gamle biler eller brugtbiler i hele Danmark og udbetaler høj pris for skrotbiler.

 

skrotpræmie

 

Miljø venligt skrotning af bilen.

 

bilskrot

 

Oftest kan det bedre betale sig at skrotte bilen fremfor at sælge bilen. Al gældende lov og miljø massige regler bliver naturligvis overholdt ved ophugning af skrotbilen. Selve demonteringen af skrotbilen, samt aftapningen af alle skadelige væsker foretages på en ansvarlig og lovmæssig korrekt måde.

Det praktiske ved skrotpræmie.

Vigtig!!!

Reglen er, at en skrotningsattest skal underskrives af den sidst registrerede ejer.
Er bilejeren død, kan arving eller bo-bestyrer underskrive og udfylde skrotningsattesten, såfremt de kan fremlægger en attest.

I tilfældet af alvorlig sygdom. Kan nærmeste pårørende godt underskrive samt vedlægge en erklæring om, at den sidst registrerede ejer ikke er i stand til at tage stilling til skrotningen af bilen samt underskrive skrotningsattesten.

 

skrotbil

 

Sådan ser en Skrotattest ud.

 

Fuldmagt ved skrotbil præmie.

Den registrerede ejer af bilen, kan give fuldmagt til en, til at indlevere sin brugte bil til skrotning og i den forbindelse lade vedkommende underskrive attesten.